Er DU med, er VI med!
Klubb/lag/foreninger/organisasjoner

Visste du at Norengros Erik Tanche Nilssen AS
Er den største leverandøren av forbruksvarer, kontormøbler og trykksaker til næringsliv, industri og offentlig sektor i Telemark. Våre forbruksvarer brukes også rundt om i de tusen hjem, og er tilgjengelig i våre to butikker. Du trenger ingen kort for å handle hos oss.

Hva kan du kjøpe hos oss?
Vi har et bredt sortiment innen mange varegrupper. Våre hovedområder er Kontor og Datarekvisita, Helse, Storhusholdning, Kontormøbler og Emballasje.
Her kan du kjøpe alt fra kopipapir, hobby, renholdsartikler, toalettpapir, førstehjelpsutstyr, alt du trenger av engangs – som papptallerkener, bestikk og kopper, servietter og lys i alle farger, søppelsekker, fl ytteesker, pakketape, gavepapir, matfi lm, brødposer og pynteting.

Vi har det meste for de fleste!

Norengrosandelen
Gjennom denne ordningen ønsker vi å støtte breddeidretten, lag, foreninger og organisasjoner i vårt nærområde.
Det fungerer slik: Ved kjøp i våre butikker kan du oppgi hvilken forening, idrettsklubb, eller organisasjon du ønsker skal få 5% av kjøpesummen. Da er det vi som utbetaler denne bonusen en gang pr år (etter utgangen av året). Jo mer du benytter våre butikker, jo mer bidrar vi med penger til din klubb/lag/forening. Er ikke din klubb/lag/forening registrert? Kontakt oss så ordner vi det.

Din fordel
Du som handler vil få gode rabatter, opp til 50% i våre butikker (med unntak av tilbudsvarer). Rabatten trekkes fra ved betaling i kassa. Rabatten vil variere fra produkt til produkt, men vi er sikre på at du vil oppleve konkurransedyktige og gode priser når du velger å handle hos oss.

Du kan lese mer om Norengrosandelen her.